Parasol direct
| | | | | |


Heeft u vragen, aarzel niet om ons te bellen!
 
   
  Online shop
    Parasols
  Parasols Tuin
  Parasols Horeca
  Zweefparasols
  Parasols Balkon of Muur
 
    Parasol Accessoires
  Parasolvoeten
  Terrasverwarming
  Parasol verlichting
  Parasol accessoires
 
    Parasol overig
  Parasol kleurenstaal bestellen
  Wat vindt u van ons?
Parasol klantenbeoordeling
  Koop zonder risico
  Service...
Algemene voorwaarden
Veilig betalen
Transport
Herroepingsrecht
  Parasols vergelijken   Alle producten   Voorbeelden
Home > Herroepingsrecht
 

Herroepingsrecht

Onderstaand staat ons beleid omtrent retourneren stap voor stap uitgelegd.

Bedenktijd

Mocht u niet tevreden zijn met (een deel van) uw aankoop, dan heeft u het recht om binnen een termijn van veertien (14) dagen zonder opgave van redenen (een deel van) de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt veertien (14) dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

Herroeping aanmelden

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons (Parasoldirect.nl, Bijsterhuizen 2104F, 6604LG Wijchen, Nederland, T: 024 - 820 0010, E: info@trekhaakshop.nl) via een ondubbelzinnige verklaring (bijv. schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst (gedeeltelijk) te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Na aanmelding van uw herroeping heeft u veertien (14) dagen de tijd om uw product te retourneren. 

Terugbetaling

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan veertien (14) dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst (gedeeltelijk) te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetalingen geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. 

Retourkosten

De directe kosten voor het terugzenden van de goederen, komen voor uw rekening. 

Overig

Enkel retourzendingen binnen deze termijn van veertien (14) dagen worden geaccepteerd. Voor beschadigde en/of incomplete retourzendingen brengen wij een vergoeding in rekening. Deze vergoeding wordt in mindering gebracht op het retourbedrag. U dient de artikelen in de originele verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk), ongebruikt en voorzien van originele labels te retourneren. Enkel wanneer de labels het u onmogelijk maken uw product goed te kunnen beoordelen mogen deze worden verwijderd. U mag het artikel uiteraard wel uit de verpakking halen om te controleren of de juiste zaken geleverd zijn.

Voor meer informatie of voor de complete retourprocedure kunt u per telefoon (024 - 820 0016) of per e-mail (info@parasoldirect.nl) contact met ons opnemen.

   
   
   
   

| Over ons | Disclaimer | Uw privacy | Nieuws
   

Andere shops van Intrastores B.V.:
Trekhaakshop.nl | Kunststofschroten.nl | Deurklinkhop.nl | Ecodeck.nl